Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-26-247456

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016. Στην Ήπειρο θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Χανιά

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα Παρασκευή 26/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ηράκλειο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Παρασκευή 26/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Παρασκευή 26/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Πηγή: meteo.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook