Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-24-120247

synnefiaΕπιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014. Μέχρι αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ τη νύχτα προς Σάββατο χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 7 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τις μέγιστες στη Βόρεια Κρήτη να είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά σήμερα Παρασκευή 24/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Παρασκευή 24/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Παρασκευή 24/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook