Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-24-240983

kairos-e1380321155824Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στη βορειοδυτική χώρα και στα ορεινά ηπειρωτικά, περιμένουμε την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015. Τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στη Νότια Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 19 στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα Παρασκευή 24/4, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Παρασκευή 24/4, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Παρασκευή 24/4, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook