Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-12-100379

kairosΒροχές και καταιγίδες, στη Δυτική Ελλάδα, στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, και από τις μεσημεριανές ώρες σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, με εξαίρεση την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, περιμένουμε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά θα είναι τοπικά ένοντα, ενώ σποραδικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθολύν τις μεσημεριανές ώρες στα ορεινά της Κρήτης και πιθανόν πρόσκαιρα τις βραδινές ώρες στις Κυκλάδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Παρασκευή 12/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Παρασκευή 12/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Παρασκευή 12/9, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook