Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-6-φεβρ-53019

kairos vroxhΠρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από τη Δυτική Ελλάδα με βροχές και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και μετά θα επεκταθούν ανατολικότερα επηρεάζοντας και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές, πλην της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας σε σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα Πέμπτη 6/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 6/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Πέμπτη 6/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook