Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-31-δεκ-299513

Καλό καιρό στη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Δυτική Ελλάδα και νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν ενώ στη Θράκη θα σημειωθεί ολικός παγετός.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από -6 έως 4 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 3 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 6 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 10 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 2 έως 8 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Πέμπτη 31/12, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Πέμπτη 31/12, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 7 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 31/12, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook