Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 23 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-23-οκτ-20295

kairos-vroxiΤην Πέμπτη 23/10 τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται σε μια ζώνη από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη έως τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Τα πιο ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται στις ανατολικότερες περιοχές και κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων. Μέχρι το βράδυ οι καταιγίδες θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, ωστόσο νέες ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τη Δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι με τις έντάσεις τους στα βόρεια πελάγη να φτάνουν τα 8 μποφόρ, αλλά σταδικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν στα 6 μποφόρ. Δυτικοί άνεμοι εντάσεων 6-7 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα Πέμπτη 23/10, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Πέμπτη 23/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 23/10, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook