Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-11-σεπ-60844

kairos aithriosΛίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα, που κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι εντονότερα στα ορεινά, από αργά το βράδυ θα ενταθούν επίσης στο Ιόνιο και στα παράκτια τμήματα της Δυτικής Ελλάδας. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 στην Ήπειρο, από 15 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Πέμπτη 11/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 11/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Πέμπτη 11/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook