Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 10 Ιουλίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-10-ιου-98292

kairosΗλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές τη νύχτα στο Βόρειο Ιόνιο, περιμένουμε την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 35 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα  Πέμπτη 10/7, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Πέμπτη 10/7, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 27 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 10/7, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook