Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-μεγάλη-πέμπ-106172

kairos astatosΑστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους στο Ανατολικό Αιγαίο θα είναι ισχυρές, περιμένουμε την Μ. Πέμπτη 17 Απριλίου 2014. Θα υπάρχουν πάντως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη την Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Πέμπτη 17/4, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Καταιγίδα προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα Πέμπτη 17/4, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Πέμπτη 17/4, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook