Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 5 Απριλίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-5-απρ-233817

kairos2Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές κυρίως στη δυτική και Βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε την Κυριακή 5 Απριλίου 2015. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική Στερεά και την Ήπειρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook