Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-2-φεβ-64180

kairos vroxesΝεφώσεις με βροχές στα πεδινά, καταιγίδες στα νότια παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές περιμένουμε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014. Εξαίρεση θα παρουσιάσουν οι περιοχές της Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, όπου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα πεδινά και πρόσκαιρων χιονοπτώσεων στα ορεινά και ημιορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 9 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 10 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook