Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 2 Μαρτίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-2-μαρ-64184

kairosΒροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας που σταδιακά θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, όπου μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν, και νέα επιδείνωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά, περιμένουμε την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στην Ήπειρο, από 7 έως 17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στην Κρήτη να φτάνουν στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook