Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 18 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-18-οκ-237126

Λίγες βροχές στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως στο Ιόνιο και στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015. Τοπικές ομίχλες αναμένεται να σχηματιστούν κατά τις πρωινές κυρίως ώρες, ενώ η ορατότητα το πρωί και το βράδυ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στην Ήπειρο, από 15 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριο καιρό περιμένουμε στα Χανιά, με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ο καιρός στο Ηράκλειο θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Στο Ρέθυμνο περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook