Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 17 Αυγούστου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-17-αυ-98469

kairos iliosΗλιοφάνεια σε ολόκληρη με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανό στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Κυριακή 17 Αυγούστου 2014.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 21 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 23 έως 34 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 24 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στο Βορειοανατολικό Αιγαίο να φτάνει τοπικά τους 35 βαθμούς

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook