Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-14-φε-267896

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, σε περιοχές του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και πρόσκαιρα σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, καθώς και έντονη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, περιμένουμε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016.

Τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα θα είναι τοπικά ισχυρά. Λόγω των αυξημένων συγκεντρώσεων σκόνης οι βροχές θα έχουν χαρακτήρα λασποβροχών και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 20 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και από 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Χανιά 

Για σήμερα Κυριακή, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Για σήμερα Κυριακή, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Για σήμερα Κυριακή, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook