Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-14-σε-100379

kairosΒροχές ή καταιγίδες στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και από το μεσημέρι σε ορεινά κυρίως τμήματα της Στερεάς και της Βόρειας Πελοποννήσου, περιμένουμε την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα στα βόρεια θα είναι τοπικά έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο και κυρίως στα βόρεια τμήματά του.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Για σήμερα Κυριακή στα Χανιά θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Σήμερα στο Ηράκλειο περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Και στο Ρέθυμνο περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook