Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-14-ιο-0

kairos-ilios-e138040653225731Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και μεμονωμένες βροχές στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 32 βαθμούς.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook