Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 1 Ιουνίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-1-ιου-100379

kairosΒροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, στη Θράκη και στη Χαλκιδική και από τις μεσημεριανές ώρες σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις μέγιστες στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνούν τους 20, από 15 έως 26 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στην Ήπειρο, από 16 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook