Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-60844

kairos aithriosΠολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες αραιές νεφώσεις περιμένουμε σήμερα  Δευτέρα 27 Μαΐου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 15 έως 25 βαθμούς, με τις μέγιστες στα νότια να φτάνουν στους 29 βαθμούς. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook