Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-8-φεβ-310156

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με ασθενείς τοπικές βροχές στο Ιόνιο και πιθανόν στην Κεντρική Μακεδονία, περιμένουμε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 3 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Χανιά

Για σήμερα Δευτέρα 8/2, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Για σήμερα Δευτέρα 8/2, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Για σήμερα Δευτέρα 8/2, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook