Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-27-ιο-245726

Αρκετή ζέστη και αυξημένη αίσθηση δυσφορίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά κυρίως τμήματα της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς και της Κεντρικής Πελοποννήσου, περιμένουμε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015. Παράλληλα, λόγω της αυξημένης υγρασίας και των ασθενών ανέμων είναι πολύ πιθανό να σχηματιστούν και πάλι ομίχλες πάνω από θαλάσσιες περιοχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 38 στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 38 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 37 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 21 έως 34 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Aίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα Δευτέρα 27/7, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Δευτέρα 27/7, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Δευτέρα 27/7, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook