Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-15-σε-126369

kairos3Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας, στις Σποράδες και πιθανόν κατά τόπους στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, περιμένουμε τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα στην Κεντρική Μακεδονία, στην Ανατολική Θεσσαλία και στις Σποράδες θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με λίγες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Δευτέρα 15/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Δευτέρα 15/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Δευτέρα 15/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook