Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-σήμερα-δευτέρα-17-φεβρουαρίου-126368

kairos2Καλό καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ στα βόρεια θα εκδηλωθεί τοπικά παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 19 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στην Κρήτη να φτάνουν στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Δευτέρα 17/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Δευτέρα 17/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Δευτέρα 17/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook