Ο Θεοδωράκης θέλει για υπερυπουργό τον… Χρυσοχοΐδη

ο-θεοδωράκης-θέλει-για-υπερυπουργό-το-245047

Αν και οι Απόκριες δεν έχουν τελειώσει ακόμα, η μάσκα του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, «έπεσε νωρίτερα», προτείνοντας -χωρίς καν να κρατήσει τα προσχήματα- το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως το πρόσωπο που θα μπορούσε να αναλάβει καθήκοντα «υπερ-υπουργού» για το Προσφυγικό.

«Το πρόσωπο αυτό θα μπορούσε να ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά δεν έφτασα να προτείνω το όνομα γιατί αξία έχει να αποδεχτεί πρώτα ο πρωθυπουργός την ανάγκη», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ραδιοσταθμό του… ΣΚΑΙ!

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ερώτηση σχετικά με το αν θα ανταποκριθεί το κόμμα του στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ, έδωσε απάντηση που μοιάζει περισσότερο με…χρησμό:

«Δεν υπάρχει ένωση του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι. […] Να βρεθούν όλοι οι άνθρωποι και οι μικρές κινήσεις, οι οποίοι να συζητήσουν για τα προβλήματα της χώρας και να δουν μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η συνεργασία. Μπορεί να φτάσει σ’ ένα εκλογικό μέτωπο; Μπορεί να φτάσει σε μια εκλογή από τη βάση; Να φτάσει, δεν έχουμε καμία αντίρρηση. Αλλά αυτό δεν θα το αποφασίσει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ή του Ποταμιού…».

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook