Ο εφιάλτης μιας γυναίκας στα χέρια του αδερφού της επί δύο χρόνια

ο-εφιάλτης-μιας-γυναίκας-στα-χέρια-του-742176

Σε άθλια κατάσταση εντοπίστηκε σε σπίτι στο Δελχί μια γυναίκα, την οποία κρατούσαν φυλακισμένη και βασάνιζαν ο αδερφός της και η σύζυγός του επί μια διετία.

Η αστυνομία σε συνεργασία με εκπροσώπους της επιτροπής γυναικών του Δελχί (DCW) αναγκάστηκαν να εισβάλουν στο σπίτι προκειμένου να απελευθερώσουν τη γυναίκα σε μια δραματική επιχείρηση που έγινε την Τρίτη 18/9.

«Είναι 50 ετών και δείχνει σαν 90χρονη», ανέφερε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της DCW, Σβατί Μαλιβάλ για να προσθέσει: «Όταν την απελευθερώσαμε από τη βεράντα, ήταν ξαπλωμένη στα περιττώματά της. Βρισκόταν σε τόσο ακραία λιμοκτονία που δεν μπορούσε να φροντίσει τις βασικές της ανάγκες».

Μέλη της επιτροπής επισκέφθηκαν την οικεία έπειτα από καταγγελία που έκαναν γείτονες. Ο άνδρας και η σύζυγός του που μένουν εκεί, ωστόσο, επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά και έτσι χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας. Ακόμα και τότε όμως η κατάσταση δεν ήταν απλή καθώς το ανδρόγυνο δεν επέτρεπε σε κανέναν να μπει στο σπίτι.

«Οι αστυνομικοί σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι μέσω ενός γειτονικού σπιτιού και εντόπισαν τη γυναίκα σε τραγική κατάσταση», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο BBC.

Το ανδρόγυνο συνελήφθη, ενώ η αστυνομία ερευνά τους λόγους που κρατούσε φυλακισμένη και βασάνιζε την γυναίκα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook