Ο Εργοτέλης επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα

ο-εργοτέλης-επέστρεψε-στη-σούπερ-λίγκ-64946

ergotelis

Μετά από αρκετά λεπτά αγωνίας ήρθε η λύτρωση για τον Εργοτέλη, ο οποίος πήρε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά την ισοπαλία με 1-1 επί της Νίκη Βόλου οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν τα αποτελέσματα στα παιχνίδια Ηρακλής-Παναιτωλικός και Καλλονή-Ολυμπιακός Βόλου, τα οποία καθυστέρησαν να τελειώσουν λόγω διακοπής που υπήρξε.

Τελικά το 2-2 στο ματς στην Καλλονή και η νίκη του Παναιτωλικού με 2-0 επί του Ηρακλή έστειλαν τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα.

Πρωταθλητής στη Football League αναδείχτηκε ο Απόλλων Σμύρνης, ο Εργοτέλης είναι δεύτερος και η Καλονή τρίτη μετά την τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μπαράζ για μια θέση ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό, Ηρακλή και Νίκη Βόλου

Όσον αφορά το ματς του Εργοτέλη, βρέθηκε να χάνει 1-0 στο α’ ημίχρονο με γκολ του Παππά αλλά ισοφάρισε στο 77′ ο Βερπακόφσκις.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Α. Χαραλαμπίδης): Βούρας, Βέρτζος (70′ Καρατζάς), Σαμαράς, Κοντοδήμος, Ψιάνος, Σκούφαλης, Χατζής, Πορτουλίδης, Κυριάκος, Φλίγκος (61′ Λαλίν), Παππάς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σ. Λαμπράκης-Β. Πλεσίτης): Αθανασίου, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Τζανακάκης, Πίτσος, Μπουχαλάκης, Ουέλιγκτον (46′ Χαντί), Ρομάνο, Δωματάς (68′ Χαλκιαδάκης), Γκαντιάγκα, Βερπακόφσκις.

Πηγή: neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook