Ο Διάσημος που αποχώρησε από το Survivor

ο-διάσημος-που-αποχώρησε-από-το-survivor-660987

Ενώ οι Μαχητές κέρδισαν ένα ακόμη έπαθλο το οποίο είναι εκδρομή σε λίμνη και αλλαντικά την ώρα που οι Διάσημοι συνέχισαν τις ήττες και τις απώλειες σε επίπεδο παικτών

Είναι τουλάχιστον αγενές να στοχοποιείς τον πιο αδύναμο. Είναι ακόμη πιο αγενές να το κάνεις δημόσια πιστεύοντας πως το να κατονομάζεις την αδυναμία ως εμπόδιο για την δική σου πορεία είναι μαγκιά. Είναι απλά σημάδι άγριου bullying.

Γιατί όπως και στη ζωή έτσι και στο παιχνίδι σε κάτι είσαι αδύναμος αλλά σε κάτι άλλο δυνατός. Και μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην εξασφαλίζει την πολυπόθητη τυρόπιτα, αγαπητοί Διάσημοι, αλλά ευτυχώς που υπάρχει και αυτή και βλέπεται λίγο αυτός ο αγώνας απίστευτης πλήξης και κακής υποκριτικής.

Ετυχε να είναι η Κωνσταντίνα σε ρόλο θύματος, θα μπορούσε να είναι άλλη στη θέση της. Όμως το να βγαίνεις ομαδικά στην κάμερα και να επιτίθεσαι λεκτικά σε κάποιον που αγωνιστικά δεν τα καταφέρνει είναι σοκαριστικό. Αν το γεγονός ότι για τέταρτη φορά ο κόσμος έσωσε μία Σπυροπούλου – η οποία όταν μπήκε στο παιχνίδι πολλοί εξ ημών φοβηθήκαμε ότι θα δαγκώνει σβέρκους σύμφωνα με τα όσα ακούγονταν για τον χαρακτήρα της και τώρα έκατσε στη μέση και τρώει το φατούρο – δεν σας λέει κάτι, τότε σιγά-σιγά κι ένας ένας θα αποχωρείτε με «ελαφρά». Γιατί ευτυχώς ακόμη δεν γίναμε όχλος. Αντιθέτως, όταν ο κόσμος μπορεί, έστω και σε ρόλο τηλεοπτικού κοινού θα σώζει ακόμη και με ένα απλό sms αυτόν που βάλατε κάτω και χτυπάτε σαν χταπόδι στα βράχια.

Αυτά ως παρένθεση. Πάμε στο επεισόδιο λοιπόν. Ο Νάσος αποδεικνύεται μέγας διαλογιστής, φιλοσοφημένος και πολύ συνειδητοποιημένος. Μυαλωμένος και ήρεμος. Μπράβο, αγόρι μου να σε χαίρεται ο τεράστιος μπαμπάς Αργύρης.

Τα προβλήματα συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τις ομάδες στις δύο παραλίες. Από τη μία το πρόβλημα είναι το αν υπάρχει κλίκα και στην άλλη το αν θα μονιάσουν η Μελίνα και ο Ηλίας με τους υπολοίπους. Και είχαμε μία σκασίλα, να σας πω, τηλεθεατάρες μου.

Οι Μαχητές πλακώνονται για το λάδι το οποίο ως διά μαγείας εξαφανίζεται… Σε αυτή την ομάδα όλα αρχίζουν και όλα τελειώνουν στο φαγητό. Και να η Ροδάνθη, η βασίλισσα του πάγκου, που παραπονιέται μονίμως, αποκάλυψε ότι έριξε λαδάκι με το μπουκάλι, η αθώα περιστερά. Χμμμμ… Φάγαμε κανα τέταρτο με το καπάκι το λάδι. Α, ρε Ατζούν.

Θοδωρής και Τσεπάνης είναι το νέο ντουετάκι στους Μαχητές, σύμφωνα με την Μελίνα. «Οι άντρες περνάνε μία φάση παράξενη σαν τις γυναίκες τις εγκύους», λέει η Μελίνα κάνοντας λόγο για ορμονικό πάρτυ προφανώς.

Ο Θοδωρής θα πει «φαίνεται ποιος είσαι, όλοι έχουν καταλάβει ποιος είναι ποιος, δε μπορείς να υποκριθείς». Προφανώς δεν έχει πάρει πρέφα τι έχουμε δει… Η Ντάρια μάλλον «στροφάρει» πολύ καλά γιατί αρχίζει και καταλαβαίνει τι γίνεται. Ο Κωστάρας κάνει όλα όσα κοροϊδεύει και ο Θοδωρής μονίμως γκρινιάζει για το φαγητό. Η Ροδάνθη είναι δυστυχώς για γέλια με αυτά που λέει.

Αγώνας επάθλου

Σε μία υπέροχη παραλία θα γίνει το αγώνισμα με έπαθλο επίσκεψη σε μία υπέροχη λίμνη αλλά και αλλαντικά με κοτόπουλο. Ο στίβος μάχης έχει θάλασσα και θυμίζει τους περσινούς παιχταράδες. Αχ… Βάλτε μέσα Ντάνο, Βασσάλο, μάνατζερ ράγκμπι, Σπαλιάρα και Βαλαβάνη ν’ ανασάνουμε λίγο, Ατζουνοπαραγωγοί.

Νάσος και Χάρης το πρώτο ζευγάρι με τον Μαχητή να είναι ο νικητής και να κάνει το 1 – 0 για την ομάδα του. Ακολουθεί η Ολγα με την Ντάρια. Η Ολγα θα είναι πιο γρήγορη και θα φτάσει στον τελικό στόχο πρώτη, θα είναι εύστοχη και θα κάνει το 1 -1.

Ο Δρυμωνάκος αντιμετωπίζει τον Αγόρου αλλά ο Νικόλας είναι πιο δυνατός και πιο γρήγορος και θα κάνει το 2 – 1 για τους Μαχητές. Η Δαλάκα επιστρέφει και αντιμετωπίζει τη Ροδάνθη. Πολύ δυνατή και συγκεντρωμένη θα ισοφαρίσει σε 2 -2 για τυς Διάσημους.

Τσίλης εναντίον Τσεπάνη και οι Μαχητές θα πάρουν το προβάδισμα και θα κάνουν τα 3 -2. Κωνσταντίνα εναντίον Μελίνας και δυστυχώς η Ντίνα θα μείνει τόσο πίσω που το αγώνισμα έχει τελειώσει, η Μελίνα έχει πάρει και τους δύο κύβους και η παρουσιάστρια ακόμη κολυμπάει. Λογικά θα βγει για ηλιοθεραπεία όχι για αγώνισμα. 4-2 το σκορ για τους Μαχητές.

Ο Ηλίας αντιμετωπίζει τον Κρητικό και θα φτάσει πρώτος στον στόχο και θα πάρει τη νίκη κάνοντας το 5 -2 για την ομάδα του. Θοδωρής εναντίον Δρυμωνάκου και η νίκη θα κριθεί ουσιαστικά στην ευστοχία καθώς το μοντέλο θα πιάσει πρώτος τους δύο κρίκους και θα κάνει το 6-2 για τους Μαχητές.

Οι Μαχητές και πάλι έχουν σημαντικό προβάδισμα απέναντι σε μία ομάδα σχεδόν διαλυμένη. Αυτό εκπέμπουν οι Διάσημοι οι οποίοι δυστυχώς δεν αντιδρούν όπως θα φανταζόταν κάποιος.

Ηλίας και Τσίλης στον στίβο μάχης. Κολυμπούν και οι δύο πολύ γρήγορα, καθώς αυτό είναι ουσιαστικά το κλειδί για να κερδίσεις. Για μία ακόμη φορά κερδίζουν οι Μαχητές οι οποίοι, όπως θα πει και ο Τανιμανίδης, είναι ασταμάτητοι. Το σκορ 7-2 υπέρ των Μαχητών.

Φαρμάκη και Βιργινία για τον επόμενο πόντο. Η Βιργινία προηγείται στον θαλάσσιο στίβο και θα φτάσει πρώτη στον στόχο. Δύο στις δύο βολές η Βιργινία. Απίστευτο το σερί των μαχητών, 8-2 το σκορ.

Τσεπάνης και Κρητικός βουτάνε στην θάλασσα και αγωνίζονται για το έπαθλο των αλλαντικών. Αστοχοι στη αρχή και οι δύο. Στη συνέχεια ο Κρητικός θα τα καταφέρει και θα μειώσει σε 8-3 παρά την αστοχία του. Νάσος και Αγόρου στο επόμενο και ο Νικόλας θα κάνει το 9-3 για τους Μαχητές οι οποίοι πλέον ακουμπάνε σχεδόν τη νίκη.

Δαλάκα και Μελίνα ξανά αντίπαλες μετά από μικρή παύση. Η νίκη των Μαχητών είναι γεγονός με 10-3. Ο Αγόρου πάλι σε κατάσταση «Εμείς είμαστε, ποιοι είμαστε» την ώρα που πλέον οι Διάσημοι παρακολουθούν καταρρακωμένοι τους αντιπάλους τους να πανηγυρίζουν μία ακόμη νίκη και κυρίως ένα έπαθλο καλού φαγητού.

Μετά από έναν σύντομο απολογισμό οι Διάσημοι επέστρεψαν στην παραλία τους απογοητευμένοι και προβληματισμένοι για τις συνεχόμενες ήττες. Η Ντίνα στον πλανήτη Happy δηλώνει πως θα στεναχωρηθεί είτε φύγει αυτή είτε φύγουν οι άλλοι. Επειδή ο Τανιμανίδης δεν προβλέπεται να φύγει Ντίναρε, αποφάσισε επιτέλους τι σε βολεύει να γίνει γιατί μας παραμπέρδεψες με τούτα και με τ’ άλλα.

Οι Μαχητές απολαμβάνουν το δώρο τους, τρώνε το φαγητό τους και όλα καλά.

Στο Συμβούλιο για μία ακόμη φορά σταυρώνουν την Κωνσταντίνα. Προφανώς νιώθουν όλοι, πλην της Δαλάκα και του Νάσου, ότι θα φύγει. Ο Μουρούτσος πλέον έχει κουράσει με την συμπεριφορά του και την αγένειά του απέναντι στην συμπαίκτριά του. Το έχουν χάσει το μέτρο οι Διάσημοι εντελώς. Δεν μας φτάνει που ζούμε τις πιο βαρετές τηλεοπτικές ώρες με δαύτους πρέπει να ακούμε και όλα αυτά τα αστεία επιχειρήματα που εκτοξεύουν…

Οι Μαχητές πάντως μίλησαν με καλύτερα λόγια για την Σπυροπούλου απ’ ότι οι συμπαίκτες της. Ουδεμία έκπληξη.

Η ώρα της ανακοίνωσης του ονόματος του παίκτη που αποχωρεί φτάνει. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα το πει: Γιάννης Δρυμωνάκος. Ο Γιάννης θα αποχαιρετήσει και θα αποχωρήσει σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα. Οι τηλεθεατές, για μένα οι τηλεθεατάρες, κράτησαν μέσα Κωνσταντίνα και Νάσο. Ισως αυτή η επιλογή σημαίνει πολλά παραπάνω απ’ όσα αντιλαμβάνονται οι εντός παιχνιδιού…

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook