Ο Δημήτρης Μπουντρογιάννης κατεβαίνει στην Περιφέρεια

ο-δημήτρης-μπουντρογιάννης-κατεβαίν-138679

rizospastiki synergasiaΤην υποψηφιότητά του για τις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, με τον συνδυασμό ” Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης ” του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κρήτης Μιχάλη Κριτσωτάκη, στο ψηφοδέλτιο των Χανίων, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μπουντρογιάννης.

Αναλυτικά αναφέρει:

Φίλες και φίλοι,

bundrogiannisΔιανύουμε την χειρότερη περίοδο μετά την μεταπολίτευση για την χώρα και τον λαό της. Μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας καθημερινά δίνει τον αγώνα της επιβίωσης προσπαθώντας να κρύψει την κατάσταση του από το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Η παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που εφάρμοσαν αυτοί που σήμερα καμαρώνουν για την ευημερία των οικονομικών δεικτών, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν εντέχνως να κρύψουν την εξαθλίωση της χώρας και των πολιτών της.

Η ζωή μου έχει ταυτιστεί με τους κοινωνικούς αγώνες και τις συλλογικές προσπάθειες. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όταν η ομάδα είναι καλή τότε είναι και αποτελεσματική. Η αποτελεσματικότητα με κοινωνικούς όρους, σήμερα είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα συμμετάσχω στην ομάδα που μπορεί να εγγυηθεί με ανιδιοτέλεια ότι θα υπερασπιστεί και θα βελτιώσει την καθημερινότητα μας. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να είναι άλλη από την Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Μιχάλη Κριτσωτάκη και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τον Γιώργο Αγοραστάκη.

Άνθρωποι που έχουν δώσει δείγματα γραφής και έχουν επιτύχει να βελτιώσουν την καθημερινότητα μας όχι σε θεωρητικό, αλλά σε πρακτικό επίπεδο. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η συμβολή τους σε προσπάθειες που λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Η περιφερειακή ενότητα των Χανίων είναι βαθιά πληγωμένη από χειρισμούς των τελευταίων χρόνων που δεν τιμούν τον τόπο μας. Την στιγμή που όλοι επικαλούνται τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα για την ενίσχυση των πολύπαθων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εμείς δεν είχαμε λύσει τον χωροταξικό σχεδιασμό ή πιο συγκεκριμένα δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε νόμιμες επιχειρήσεις, ενώ οι ήδη υφιστάμενες δεν μπορούσαν να ανανεώσουν τις άδειες τους. Δυστυχώς η επιχειρηματικότητα και η ενίσχυση της τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί με τις μονοπωλιακού τύπου εργολαβίες, περιθωριοποιώντας την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, που άλλωστε είναι και η μοναδική με ουσιαστικές δυνατότητες αναβάθμισης του αγροτικού και τουριστικού τομέα που κρατάνε την τοπική οικονομία.

Η Περιφέρεια Κρήτης πρέπει να λειτουργεί προς όφελος των Κρητικών και όχι ως αρωγός των κυβερνητικών επιλογών, εξυπηρετώντας αυτούς που την εξέλεξαν με την ψήφο τους και όχι αυτούς που την χρησιμοποιούν για την εφαρμογή επικίνδυνων πολιτικών παιχνιδιών.

Δημήτρης Μπουντρογιάννης

 

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook