Ο Γκριμάλντι των Μινωικών θέλει να βάλει πλοίο στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς

ο-γκριμάλντι-των-μινωικών-θέλει-να-βάλ-173941

minoanlinesΤην πρόθεση του  να δρομολογήσει επιπλέον πλοία στα ελληνικά λιμάνια και ιδιαίτερα στη στη γραμμή Χανιά-Πειραιάς αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας των Μινωικών Γραμμών Εμμανουέλε Γκριμάλντι.

Ο κ. Γκριμάλντι βρίσκεται στην Ελούντα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Elounda Bay Palace», όπου πραγματοποιείται το  ετήσιο διεθνές συνέδριο του Ομίλου Γκριμάλντι (ΧVIII Euromed Convention «From Land to Sea» – «Περιβαλλοντική και οικονομική βιώσιμη κινητικότητα»), οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή  5 Οκτωβρίου.

grimalnti-synedrioΟ μεγαλομέτοχος των Μινωικών Γραμμών σε δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος του, είναι η προώθηση της ακτοπλοϊκής γραμμής Χανιά – Πειραιάς για διεύρυνση των επιχειρηματικών δράσεων της εταιρείας, ενώ  επισήμανε ότι η Ελλάδα ειναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που αποφασίζει με επιτροπές που, όπως είπε, απαρτίζονται από «φίλους φίλων»!

Για το ίδιο θέμα ο κ. Γκριμάλντι τόνισε: «Εκκρεμεί δικαστήριο στις Βρυξέλλες και θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Έχω ελευθερία να δρομολογήσω τη γραμμή Χανιά – Πειραιάς,  όποτε θέλω. Γιατί να ζητήσω άδεια;»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook