Ο Γκοτιέ στο Μπενάκη: Ρούχα που «μύριζαν» Ελλάδα, διάσημοι και είσοδος 1.000 ευρώ | Photos+Video

ο-γκοτιέ-στο-μπενάκη-ρούχα-που-μύριζα-618498

Φορώντας μία μπλούζα με την ελληνική σημαία υποδέχτηκε τους καλεσμένους τους ο Jean Paul Gaultier, ο οποίος παρουσίασε δημιουργίες του εμπνευσμένες από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, 200 άτομα μεταξύ των οποίων διάσημοι από τον χώρο του θεάτρου, της μόδας, του τραγουδιού  και της κοσμικής Αθήνας συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Μουσείο Μπενάκη για να θαυμάσουν τις δημιουργίες του καταξιωμένου Γάλλου σχεδιαστή.

Με την είσοδο να κοστίζει 1.000 ευρώ, χρήματα τα οποία διατέθηκαν υπέρ του σκοπού του μουσείου, οι πρώτες θέσεις της επίδειξης γέμισαν με μεγάλα γνωστά ονόματα.

Η Νανά Μούσχουρη, το ζεύγος Ρουβά, η Βίκυ Καγιά, η Άλκιστης Πρωτοψάλτη, ο Ηλίας Ψινάκης, οι σχεδιαστές Deux Hommes, ο Αντώνης Φραγκάκης και πολλοί ακόμη χειροκρότησαν της δημιουργίες του Jean Paul Gaultier και φυσικά γέμισαν το Instagram με φωτογραφίες από την βραδιά.

Φούστες- υπερπαραγωγή με χρυσές λεπτομέρειες, φορέματα από στάχυα, έθνικ φορεσιές και αέρινα φορέματα που έμοιαζαν με αρχαιοελληνικούς μανδύες, όλα σχεδιασμένα από την προσωπική ματιά του καλλιτέχνη ήταν και οι δημιουργίες που έκλεψαν την παράσταση στην πασαρέλα.

Βέβαια στο catwalk βρέθηκαν και διάσημοι, όπως η Κατερίνα Λέχου, η Βίκυ Καγιά, η Κατερίνα Στικούδη, ο Μάνος Πίντζης, η Ζέτα Δούτα κι άλλοι, οι οποίοι περπάτησαν στο πλευρό του Jean Paul Gaultier και καταχειροκροτήθηκαν.

«Είναι τιμή μου γιατί η Ελλάδα είναι κομμάτι της ζωής μου κι η κολεξιόν αυτή είναι η δουλειά μου κι ο μόνος τρόπος να ανταποδώσω την έμπνευση που μου έχει χαρίσει το Μπενάκη, η Ελλάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο διάσημος σχεδιαστής.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook