Ο Γιώργος Μαρίνος αγνώριστος | Η μοναξιά τον οδήγησε στο Σπίτι του Ηθοποιού | Photos

ο-γιώργος-μαρίνος-αγνώριστος-η-μοναξι-125616

marinosΑγνώριστος και φανερά αδυνατισμένος, ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Υγεία», όπου νοσηλευόταν μετά από το έμφραγμα που υπέστη. Ωστόσο, ο φόβος της μοναξιάς τον οδήγησε να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού, που έφτιαξε με πολλή αγάπη η καλή του φίλη Άννα Φόνσου.

Η Αννα Φόνσου ήταν μαζί του όλες τις προηγούμενες μέρες, αλλά και κατά την έξοδο από το νοσοκομείο, όπου ο φακός τον απαθανάτισε για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια αποξένωσης από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Μαρίνος, φορούσε ένα μαντήλι στο κεφάλι, ενώ προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όσο για το πρόβλημα υγείας, η Φόνσου εξηγεί τι συμβαίνει, αφού πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν. «Βάλαμε ένα μπαλονάκι γιατί η αρτηρία του είχε κλείσει. Ο γιατρός του μας είπε ότι είναι πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα» δήλωσε.

Και συνέχισε: «Εμείς είμαστε πολύ κοντά του, το μόνο που έχω να πω είναι ότι κανείς άλλος δεν ήταν κοντά του. Όλοι παίρνουν πληροφορίες από μένα τηλεφωνικά, έρχονται για ένα λεπτό και φεύγουν, ενώ ο Γιώργος χρειάζεται τις παρουσίες»

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook