Ο Γιώργος Κανατάκης με Villa, Costa Costa και Playa Paraiso πάει… Σουηδία

ο-γιώργος-κανατάκης-με-villa-costa-costa-και-playa-paraiso-πάει8230-212724

gkeek_panoramaΗ δεύτερη έκθεση τουρισμού «Greekland Panorama» θα πραγματοποιηθεί και φέτος στη Σουηδία από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μία μεγάλη έκθεση η οποία αφορά στον τουρισμό, την γαστρονομία και την κουλτούρα της Ελλάδας.

Μετά την περυσινή επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία φιλοξένησε 115 εκθέτες και υποδέχτηκε πάνω από 7.000 επισκέπτες, η φετινή έκθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

gkanatakis (2)Ανάμεσα στους Χανιώτες φέτος συμμετέχει και το Chania Entertainment Group του Γιώργου Κανατάκη, το οποίο εκπροσωπεί τα καταστήματα Villa Club, Costa Costa και Playa Paraiso Beach Bars- Restaurants.

chania_entertainmentΜάλιστα, όπως είπε στο zarpa.gr η υπεύθυνη επικοινωνίας του Chania Entertainment Group, Γεωργία Κωστούρου, πρόκειται για τις πρώτες επιχειρήσεις από το χώρο της εστίασης και της διασκέδασης που συμμετέχουν στην έκθεση με δικό τους περίπτερο αλλά και με παράλληλα events, καθώς θα δώσει τα απογεύματα του Σαββατοκύριακο θα δώσει ρυθμό σε όλη την έκθεση ο πασίγνωστος dj Βασίλης Τσιλιχρήστος.villa

  • Villa Club

costa costa

  •  Costa Costa

playa_paraiso

  • Playa Paraiso Beach Bars- Restaurants

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση του Chania Entertainment Group θα συμμετέχει στην Έκθεση Τουρισμού Greekland Panorama στη Σουηδία, για τις ημερομηνίες 13-15 Φεβρουαρίου 2015.

Υπό τη Διεύθυνση του Κου Γεωργίου Κανατάκη η Εταιρεία Chania Entertainment Group, λαμβάνει μέρος στο πολύ σημαντικό Τουριστικό γεγονός αυτό, που διεξάγεται στην πόλη Στοκχόλμη της Σουηδίας, με στόχο να ενημερώσει τους επισκέπτες της έκθεσης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα καταστήματά της, Villa Club, Costa Costa και Playa Paraiso Beach Bars- Restaurants.

Το εγχείρημα αντικατοπτρίζει τη φιλοδοξία και το στόχο της εταιρείας για μακροπρόθεσμη επέκτασή της στον τομέα του Ευρωπαϊκού Τουρισμού με κεντρικό μότο της το «Hosting your Highest Desires» , αναπτύσσοντας νέους τρόπους προσέγγισης της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.

Οι αξίες της, άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιχειρηματική ηθική, την ακεραιότητα και τη διαφάνεια, συνδέονται απόλυτα με την καινοτομία και την ψηφιακή εξέλιξη, ώστε να ικανοποιεί πλήρως αλλά και να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών της, έτσι ώστε, τα Χανιά να γίνουν ο πιο δημοφιλής προορισμός της Κρήτης όχι μόνο για τα αξιοθέατα και τις παραλίες αλλά και για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον επισκέπτη.»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook