Ο γιος του Μπαλτάκου πλακώθηκε στο ξύλο με Xρυσαυγίτες βουλευτές | Video!

ο-γιος-του-μπαλτάκου-πλακώθηκε-στο-ξύλ-136137

mpaltakosΆγριο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν ο γιος του Παναγιώτη Μπαλτάκου, που υπηρετεί στο λιμενικό, κυριολεκτικά έπαιξε ξύλο με χρυσαυγίτες βουλευτές, στον πρώτο όροφο, έξω από την πόρτα της αίθουσας συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υιός Μπαλτάκος εισέβαλε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονται δίπλα, χαστούκισε δυο φορές τον βουλευτή της ΧΑ, Μιχάλη Αρβανίτη, κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και έριξε γροθιές στον Νίκο Κούζηλο.

Όταν οι βουλευτές ρωτήθηκαν γιατί δεν αντέδρασαν, απάντησαν ότι αιφνιδιάστηκαν γιατί… τον πέρασαν για στέλεχος της ΧΑ, λόγω της εμφάνισής του…

Για να λήξει το επεισόδιο χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας, αλλά και του πατέρα του.

Αποχωρώντας ο νεαρός φώναζε: «Γ@μώ τη Χρυσή Αυγή».

Μετά το επεισόδιο, στελέχη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να καταθέσουν μήνυση στο Φρουραρχείο της Βουλής, αλλά ο φρούραρχος αρνήθηκε να την παραλάβει δηλώνοντας αναρμόδιος

Όπως ενημέρωσαν οι βουλευτές του κόμματος, τους είπε ότι κατά τόπο αρμόδιο είναι το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος, στο οποίο και κατευθύνθηκαν.

Στο μεταξύ, τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το επεισόδιο υιού Μπαλτάκου στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης, διέταξε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, καθώς ο νεαρός υπηρετεί στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=vZM4G5Y22f0

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα και σχετικές καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, Σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος φέρεται εμπλεκόμενος σε επεισόδιο σε βάρος Βουλευτών πολιτικού κόμματος, με εντολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, η οποία ανατέθηκε στον Γενικό Επιθεωρητή του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Παράλληλα ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε στη διάθεση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

topontiki.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook