Ο γιος πασίγνωστου ηθοποιού αποκαλύπτει: «Ο Σπέισι με χούφτωνε μπροστά στον πατέρα μου»

ο-γιος-πασίγνωστου-ηθοποιού-αποκαλύπ-608328

Νέες κατηγορίες σε βάρος του Κέβιν Σπέισι, για παρενόχληση, έρχονται στο φως, αυτή τη φορά από τον Χάρι Ντρέιφους.

Ο γιος του Ρίτσαρντ Ντρέιφους, ο οποίος ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και ασχολήθηκε με την υποκριτική, έγραψε σε άρθρο του στο Buzzfeed ότι ο Σπέισι είχε… απλώσει χέρι πάνω του, όταν ήταν 18 ετών και μάλιστα παρότι ήταν και ο πατέρας του στον ίδιο χώρο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Χάρι Ντρέιφους, συνέβη το 2008, όταν ο Σπέισι σκηνοθετούσε τον πατέρα του. Ο υιός Ντρέιφους είχε πάει να επισκεφθεί τον πατέρα του για τα Χριστούγεννα και οι τρεις τους βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Σπέισι, όπου έκαναν πρόβα, όταν ο τελευταίος έβαλε το χέρι του στον μηρό του.

Ο Χάρι με τον πατέρα του
Ο Χάρι με τον πατέρα του

«Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ο Κέβιν θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για εμένα. Ηταν ενήλικας, ένας ήρωάς μου, το αφεντικό του πατέρα μου. Αλλωστε, σκέφτηκα, σίγουρα δεν θα μου την έπεφτε έτσι μπροστά στον πατέρα μου», γράφει ο Χάρι Ντρέιφους.

Παρότι προσπάθησε να αλλάξει θέση αρκετές φορές, ο Σπέισι τον ακολουθούσε, συνεχίζοντας να χαϊδεύει το πόδι του. Σύμφωνα με τον Χάρι Ντρέιφους, ο πατέρας του δεν είδε τίποτα και ο ίδιος δεν του το είπε γιατί «δεν ήθελα να προκαλέσω καβγά μεταξύ τους. Δεν ήθελα να απειληθεί το έργο. Αυτή η δουλειά είχε μεγάλη σημασία για τον πατέρα μου και ο Κέβιν ήταν το αφεντικό του».

Ο Ντρέιφους ισχυρίζεται ότι στη συνέχεια ο Σπέισι άρπαξε τον καβάλο του και συνέχισε να το κάνει παρότι εκείνος κούνησε το κεφάλι του, σε μία προσπάθεια «να τον προειδοποιήσω χωρίς να το καταλάβει ο πατέρας μου, που είχε κολλημένα τα μάτια του στο χαρτί που διάβαζε».

Αρχικά, λέει, έλεγε το περιστατικό ως αστείο, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι πολλοί στον θεατρικό κόσμο είχαν ζήσει ανάλογα περιστατικά. «Μόλις φέτος, όταν τόσο πολλοί άνθρωποι θαρραλέα είπαν τις ιστορίες τους, που κατάλαβα ότι η ιστορία μου είχε αξία. Αυτό που βλέπω τώρα είναι ότι όταν πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση δεν υπάρχει »μικρή» παράβαση. Και αν το να πω αυτή την ιστορία θα βοηθήσει άλλους να μιλήσουν, τότε αξίζει», γράφει.

Πηγή: thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook