«Ο γιος μου μεγάλωσε με την Κρήτη»: Περήφανος ο πατέρας του Γιώργου Ανδρουλάκη

ο-γιος-μου-μεγάλωσε-με-την-κρήτη-περή-89623

androulakis f162Δεν έκρυψε ούτε στιγμή τη συγκίνησή του. Περήφανος για το γιο του που με τον χειρισμό του αεροσκάφους έκοψε την ανάσα χιλιάδων Ηρακλειωτών που βρέθηκαν σήμερα στην παραλιακή. Ο Πολύβιος Ανδρουλάκης μίλησε στο cretalive.gr για εκείνες τις μοναδικές στιγμές που ζει, ως γονιός όταν βλέπει τον γιο του Γιώργο να σκίζει τους αιθέρες.

androulakis polivios«Ρίγος με διαπερνά κάθε φορά. Είμαι περήφανος όπως και όλη η Ελλάδα για τον Γιώργο και όλα τα παιδιά της Πολεμικής Αεροπορίας που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για όλους μας» λέει ο κ.Πολύβιος που μαζί με την σύζυγό του παρακολούθησαν την επίδειξη στην παραλιακή του Ηρακλείου προς τιμήν του πολιούχου αγίου Μηνά. Μετά δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων, του περιφερειάρχη, του αντιπεριφερειάρχη και του απλού κόσμου που έσφιγγε το χέρι του περήφανου πατέρα. Του πατέρα που έχει 4 παιδιά από…δύο δίδυμες γέννες- ενώ ο δίδυμος του Γιώργου Ανδρουλάκη είναι κι αυτός πιλότος!

«Πάντα τα παιδιά μου είναι στην πρώτη γραμμή. Αν και μεγάλωσαν στην Αθήνα είναι γεμάτα από Κρήτη. Εγώ από τα Σκούρβουλα , η μάνα τους από τους Παρανύμφους. Ακόμη τα χαρτιά τους τα έχουμε στα Σκούρβουλα (σσ: χωριό του Ηρακλείου). Να το γράψεις αυτό! Ο Γιώργος είναι από τα Σκούρβουλα!» λέει γεμάτος συγκίνηση . Δούλέψε πολύ για να μεγαλώσει τα παιδια του και σήμερα μπορεί και τα καμαρώνει…

andr11

Ο κ.Πολύβιος γίνεται…άλλος τόσος και με το δίκιο του όταν ακούει τα καλύτερα για το γιο του, δεν σκέφτεται καν τους κινδύνους όταν ο Γιώργος κινείται…υπερηχητικά. Έχουν συνηθίσει, ξέρουν ότι όλα είναι για την πατρίδα.

Πηγή: cretalive.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook