Ο Γενικός πάντρεψε την κόρη του: Ήρθαν από την Γαλλία και παντρεύτηκαν στα Χανιά | Photos

ο-γενικός-πάντρεψε-την-κόρη-του-ήρθαν-α-566408

Δύο νέα παιδιά από τα Χανιά ένωσαν τις ζωές τους σε μία συγκινητική τελετή που επισφραγίστηκε από ένα… ξέφρενο γλέντι!

Ο λόγος για την Αγγελική Παπαδεράκη, κόρη του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου Αντώνη Παπαδεράκη, η οποία είπε το «ναι» ενώπιον φίλων και συγγενών στον αγαπημένο της Μίνωα Παπαδογιαννάκη.

Οι δύο νέοι ήρθαν από τη Γαλλία όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά και οργάνωσαν την δική τους μοναδική μέρα που θα θυμούνται για πάντα!Ο γάμος έγινε το προηγούμενο Σάββατο στο Δημαρχείο Χανίων από τον Τάσο Βάμβουκα και η συνέχεια δόθηκε σε μία λιτή αλλά πολύ κομψή δεξίωση στην Μαραθοκεφάλα. Καλεσμένοι ήταν κυρίως φίλοι του ζευγαριού, αλλά και ο Γιώργος Σταθάκης, προσωπικός φίλος του Αντώνη Παπαδεράκη.

Στον άψογα διακοσμημένο χώρο προσφέρθηκε αρχικά coctail με θέα το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα και στη συνέχεια οι καλεσμένοι απόλαυσαν το προσεγμένου μενού από το «Μοντέρνο».Ο πατέρας της νύφης, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ η πανέμορφη νύφη πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε ένα τραγούδι στον αγαπημένο της Μίνωα.Το κέφι δεν άργησε να ξεκινήσει καθώς τη σκυτάλη πήρε ο Γιάννης Ψαρουδάκης από την Οκτάβα, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στέλιος Ζερβάκης, ο οποίος τραγούδησε από έντεχνα μέχρι δημοτικά!

Παραδοσιακή και σύγχρονη μουσική ενώθηκαν με τρόπο που ξεσήκωσε τους καλεσμένους που χόρεψαν… μέχρι τελικής πτώσης.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές στο ζευγάρι και τους καλεσμένους.

Το zarpanews.gr, εύχεται στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook