Ο Βρετανός που με αεροσκάφος του ’40 ταξιδεύει από την Κρήτη στην Αφρική, έπεσε 3η φορά και μπήκε φυλακή | Photos

ο-βρετανός-που-με-αεροσκάφος-του-40-ταξ-466290

Μάλλον προκάλεσε την τύχη του παραπάνω από ότι έπρεπε, ο 72χρονος βετεράνος πιλότος, που ξεκίνησε από την Κρήτη για να διασχίσει την Αφρική και στην κυριολεξία έχει αναστατώσει όλες τις χώρες που πέρασε! Τελευταίο του «κατόρθωμα» η νέα πτώση του με το μικρό αεροσκάφος που ταξιδεύει και χρονολογείται από το 1941, η οποία και τον οδήγησε για μια νύχτα στο κελί μιας φυλακής στην Κένυα!
maurice-kirk-4-620x330Είχαν προηγηθεί 2 αναγκαστικές προσγειώσεις, τις τελευταίες 15 ημέρες, η εξαφάνισή του για 48 ώρες και η αναστάτωση όλης της οργάνωσης του vintage air rally, στο οποίο έπαιρνε μέρος και το οποίο ξεκίνησε από τη Σητεία για να καταλήξει,παραμονές Χριστουγέννων, στη Νότιο Αφρική.
maurice-kirk-3Οι οργανωτές τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να παίρνει μέρος, αλλά εκείνος τους αγνόησε. Και πριν 2 ημέρες το μικρό αεροσκάφος του συνετρίβη μόλις μπήκε στον εναέριο χώρο της Κένυα! Μέσω facebook γνωστοποίησε τη νέα περιπέτειά του και το τέλος της συμμετοχής του, αφού από τη συντριβή τραυματίστηκε αλλά και οδηγήθηκε σε κελί της αστυνομίας για μια νύχτα!

Τώρα ο ίδιος, και πάλι μέσω facebook, αναζητεί τρόπο να επιστρέψει στην πατρίδα του!

Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος εκκεντρικός Βρετανός είχε συλληφθεί και πάλι πριν μερικά χρόνια από την αστυνομία του Τέξας όταν προσγειώθηκε στο… ράντζο του Μπους!

Ενώ ένα ακόμα αεροσκάφος που είχε ξεκινήσει από την Κρήτη, με πιλότους έναν Ιρλανδό επιχειρηματία και την κόρη του, συνετρίβη πριν λίγες μέρες, με τους ίδιους να μην παθαίνουν ούτε γρατζουνιά!

Πηγή: candianews.gr 

Φωτογραφίες: Associated Press

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook