Ο Βαρουφάκης έγινε και… κοκτέιλ: Βαρου-φάνκι-ς | Tι λέει ο εμπνευστής του | Photos

ο-βαρουφάκης-έγινε-και-κοκτέιλ-βαρου-210297

coctail_varoufunkys708Έχει γίνει μόδα ο Γιάννης Βαρουφάκης, τώρα έγινε μέχρι και έμπνευση για… κοκτέιλ. Στα Λαδάδικα από την Κυριακή σερβίρεται το κοκτέιλ «Βαρου-φάνκι-ς».

«Αυτή τη στιγμή, το πιο funky πράγμα στην Ελλάδα είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης», λέει ο υπεύθυνος για το εγχείρημα Δημήτρης, εξηγώντας πώς κατέληξαν στο πρόσωπο.

coctail_varoufunkys1Το κοκτέιλ «Βαρου-φάνκι-ς» περιέχει απόσταγμα μαστίχας, λικέρ πορτοκάλι και λεμόνι, ενώ σε αυτό έχουν προστεθεί bitters λεβάντας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, που προσδίδουν άρωμα και επίγευση. «Είναι γλυκόξινο και λίγο spicy, ακριβώς όπως ο Βαρουφάκης», λέει ο Δημήτρης, συμπληρώνοντας ότι το ποτό μοιάζει σαν ελληνική μαργαρίτα.

coctail_varoufΣτην ερώτηση γιατί εμπνεύστηκε από τον υπουργό Οικονομικών και όχι από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο bartender του Rover Bar απαντά: «Ο Τσίπρας δεν έχει χαρακτηριστικά για κοκτέιλ. Λέει τρεις λέξεις το λεπτό. Ο Τσίπρας είναι για τσίπουρα, όχι για κοκτέιλ».

Το «Βαρου-φάνκι-ς» ξεχώρισε την Κυριακή μεταξύ των άλλων κοκτέιλ και… ξεπούλησε, ενώ όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης, στα επόμενά του σχέδια είναι ένα κοκτέιλ Podemos.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook