Ο Βάμβουκας συναντήθηκε με εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΧ

ο-βάμβουκας-συναντήθηκε-με-εργαζόμεν-123788

vamvoukas deyaxΠραγματοποιήθηκε χθες, συνάντηση του προέδρου  των  εργαζομένων στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.  κ. Πέτρου  Ζησάκη και μελών του Δ.Σ. ,  με τον επικεφαλής κ. Τάσο Βάμβουκα και μέλη  της δημοτικής παράταξης «Δήμος Ενεργών Πολιτών», όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα της επιχείρησης  και τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε αυτήν.

Ο κ. Βάμβουκας και τα μέλη της παράταξης μετά από μακρά συνομιλία,  εξέφρασαν στους εργαζομένους την συμφωνία τους με τα ζητήματα που τέθηκαν και αφορούσαν την εξασφάλιση της συνέχισης της  ομαλής  λειτουργίας της επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης,  που συνδέεται άμεσα  με την  άρση των γραφειοκρατικών περιορισμών που έχουν προστεθεί τελευταία  και  την  υποστελέχωση της επιχείρησης  κυρίως λόγω της  μη αναπλήρωσης των συνταξιοδοτούμενων εργαζομένων.

Οι εκπρόσωποι της παράταξης ανέφεραν στους εκπροσώπους των εργαζομένων, πως με δεδομένο ότι  η επιχείρηση,  όπως και οι ομοειδείς της Δ.Ε.Υ.Α.,  δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, διαθέτει μία σημαντική τεχνογνωσία και επιτελεί ένα σημαντικό έργο με κοινωφελή και αναπτυξιακή διάσταση,  πρέπει να αφεθεί από το κράτος και τους δανειστές να επιτελέσει αυτό το έργο της.

Δήλωσαν επίσης   ότι τους βρίσκει εντελώς αντίθετους κάθε σκέψη για την μη συνέχιση της λειτουργίας της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ.  σαν δημοτικής επιχείρησης και ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους για να εξασφαλιστούν οι όροι ομαλής λειτουργίας της επιχείρησης,  καθώς και για  την προστασία από την εμπορευματοποίηση  ενός πολύτιμου κοινωνικού αγαθού όπως το νερό,  στο οποίο πρέπει να υπάρχει μέριμνα για την πρόσβαση όλων των δημοτών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook