Ο Βάμβουκας κατηγορεί το flashnews για ψεύδη και εντεταλμένη δημοσιογραφία

ο-βάμβουκας-κατηγορεί-το-flashnews-για-ψεύδη-κ-11684

vamvoukas-e1354638115620Ο Τάσος Βάμβουκας απαντά εκ νέου στην προσπάθεια «υπεκφυγών» όπως αναφέρει του flashnews, επιχειρώντας να «διαλύσει κάθε σκιά» που αιωρείται γύρω από το πρόσωπό του.

Με νέα του επιστολή, αναφέρει τα εξής:

«Χανιά 31-1-2014

Το «flash news.gr» αντί απάντησης στην επιστολή μου που αναφερόταν στα  ψεύδη που δημοσίευσε για τα  φανταστικά  γεύματα που επινόησε,   συνεχίζει με νέα  ψεύδη και  υπεκφεύγει  αποφεύγοντας την απάντηση στο θέμα που έθεσα,  προβάλλοντας  τον ισχυρισμό  ότι δήθεν δεν έλαβε την επιστολή  μου  από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Του απαντάω λοιπόν ότι η επιστολή μου εστάλη στο  «flash news.gr» στις 28/1/2014 στις 12.51μμ  ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα τοπικά  μέσα ενημέρωσης και δημοσιεύτηκε άμεσα σε ορισμένα από αυτά.

Δυστυχώς όπως αποδεικνύεται  δεν έχει μείνει ίχνος δεοντολογίας στο συγκεκριμένο μέσο, το οποίο φαίνεται να έχει επιλέξει  οριστικά την εντεταλμένη δημοσιογραφία.

Τάσος Βάμβουκας

Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα ξεκίνησε από ένα σχόλιο του portal, το οποίο ήθελε τον Τάσο Βάμβουκα να συναντιέται με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος μάλιστα θα του έδινε και το «χρίσμα» για το Δήμο Χανίων, σύμφωνα με… πληροφορίες του συντάκτη.

Αυτές τις «πληροφορίες» θέλησε να διαψεύσει ο άμεσα ενδιαφερόμενος, με μια απάντησή του που δεν δημοσιεύτηκε στο portal, το οποίο αργότερα προφασίστηκε ότι ουδέποτε την είχε λάβει.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, ο κ. Βάμβουκας επανέρχεται… με στοιχεία, αφού επισυνάπτει το αντίγραφο του ηλεκτρονικού μηνύματος, το οποίο, όπως φαίνεται, εστάλη ταυτόχρονα σε όλα τα ΜΜΕ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook