Ο έφηβος που τον αποκαλούν «άνθρωπο ελέφαντα» | Photos

ο-έφηβος-που-τον-αποκαλούν-άνθρωπο-ελ-407005

Ο 16χρονος Bhupinder Singh από την Ινδία έχει συνηθίσει πλέον να τον αποκαλούν «σύγχρονο άνθρωπο ελέφαντα» λόγω μιας σπάνιας πάθησης που παραμορφώνει το δέρμα του.

parmf1

Η πάθηση του έφηβου ονομάζεται νευροϊνωμάτωση και τον έχει αφήσει με τα μισά χείλια, τη μύτη του να κρέμεται ενώ έχει και πολύ σοβαρό πρόβλημα στη δεξιά πλευρά του προσώπου του. Ο νεαρός Bhupinder απέφευγε να πηγαίνει στο σχολείο λόγω της ασυνήθιστης εμφάνισής του και είναι πολύ φοβισμένος να αφήσει την ασφάλεια της μικρής γειτονιάς του, όπου είναι αποδεκτός από τους φίλους και την οικογένειά του.

parmf00

Παρά τους φόβους του, ο έφηβος αναφέρει ότι είναι σαν οποιοδήποτε αγόρι της ηλικίας του και του αρέσει να κάνει παρέα με συνομηλίκους. Αγαπά να παίζει κρίκετ με τους φίλους του και παρόλο που ο ίδιος δεν μπορεί να πάει στο σχολείο διαβάζει βιβλία κάθε μέρα – κυρίως στην αγαπημένη του γλώσσα, τα αγγλικά. Δεν το βάζει κάτω παρά το γεγονός ότι υποφέρει από πόνο λόγω του ότι είναι τυφλός από το δεξί του μάτι.

Ενώ ο Bhupinder δεν μπορεί να δει, να φάει ή να μιλήσει σωστά λόγω της κατάστασής του, ονειρεύεται να γίνει σεφ και περνά τις μέρες του βοηθώντας τη μητέρα του στην κουζίνα με το μαγείρεμα. «Οι άνθρωποι στη γειτονιά μου με αποδέχονται, αλλά όταν άγνωστοι με κοιτάζουν, αρχίζουν τους ψιθύρους ή φωνάζουν και με χλευάζουν.

Λένε ότι είμαι φρικτός και ότι φαίνομαι σαν να λιώνω» λέει ο ίδιος. Φοβάται να απομακρύνεται από τη γειτονιά που μένει και θέλει πλέον οι άνθρωποι να τον αποδέχονται γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτό που φαίνεται. Οι γονείς του γνώριζαν περίπου τι προβλήματα θα αντιμετώπιζε το παιδί τους ακόμη και πριν γεννηθεί αλλά τον καλωσόρισαν με μεγάλη χαρά στην οικογένειά τους. «Ο σύζυγός μου και εγώ αποφασίσαμε να τον φέρουμε σε αυτόν τον κόσμο και να του δώσουμε την καλύτερη δυνατή ζωή» λέει η μητέρα του.

Παρά το γεγονός ότι κάποιες εγχειρήσεις δεν έχουν φέρει τα αποτελέσματα που περίμεναν, η οικογένεια παραμένει αισιόδοξη για το μέλλον.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook