Ο άνθρωπος που θα μπορούσε να ήταν δήμαρχος Χανίων επιστρέφει…

ο-άνθρωπος-που-θα-μπορούσε-να-ήταν-δήμα-713068

«Τα φέραμε από δω τα φέραμε από ‘κει, άντε ξανά τα ίδια τα ίδια απ’ την αρχή…», λέει ένα αγαπημένο τραγούδι, το οποίο ταιριάζει γάντι στην πρόθεση του Γρηγόρη Αρχοντάκη να διεκδικήσει ξανά τον δήμο Χανίων.

Έχω επίσημη επιβεβαίωση από τον ίδιο, ο οποίος το σκεφτότανε καιρό και τελικά πήρε την μεγάλη απόφαση. Ο Γρηγόρης δεν είναι χτεσινός στην αυτοδιοίκηση. Αντιδήμαρχος του Βιρβιδάκη την τετραετία 2003 – 2006  και άλλα τέσσερα χρόνια 2007 – 2010, Νομάρχης Χανίων, ελέω Κατσανεβάκη που είπε την αλησμόνητη έκφραση «ο φαρμακοποιός της γωνίας» και τον έστειλε στον 2ο γύρο απέναντι στον Τζανακάκη.

Ελπίζω ο Αρχοντάκης να έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, να έχει ωριμάσει πολιτικά, αν και χρωστάει μια απάντηση στους Χανιώτες που τον ψήφισαν το 2010 απέναντι στον Σκουλάκη τον έστειλαν στην μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Χανίων αλλά αυτός έμεινε στο δημοτικό συμβούλιο μόνο για λίγο καιρό, αφήνοντας την παράταξή του ακέφαλη και ουσιαστικά αυτούς που τον ψήφισαν χωρίς εκπροσώπηση.

Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν ο Γρηγόρης Αρχοντάκης δεν τα είχε παρατήσει τότε…

ΖΑΡΠ…

4 thoughts on “Ο άνθρωπος που θα μπορούσε να ήταν δήμαρχος Χανίων επιστρέφει…

  1. και ο Παπαδογιαννης; Ποσα δεξια σχηματα θα κατεβουν; Προβλεπω να παιρνει το δημο ο Σαρρης… Η δεξια θα σπασει στα δυο… Το παλιο πασοκ οσο βγαινουν κατι σκουλακηδες κτλπ δεν βλεπω να παιρνει ψηφαλακια παρα μονο απο 60+ ετων. Ο Βαμβουκας θα παρει κανενα 10%…

  2. ο κυριος αρχοντακης μου ειναι συμπαθης. αλλα αν δεν εξηγησει πραγματι γιατι την προηγουμενη φορα ως αρχηγος της μειζονος αντιπολιτευσης εξαφανιστηκε( αρα μπορει να κανει το ιδιο και παλι) ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ.
    ας καταλαβει οτι η αυτοδιοικηση και η ψηφος μας δεν ειναι παρτιδα κουν καν.

  3. Αχρηστοι ολοι…. Ξυπνηστε μωρε, υπαρχει αθρωπος που α) να στεκει καλα στα μυαλα του κ β)να ειναι πολιτικος με μπεσα κ γνησιο ενδιαφερον για τον τοπο του στον τοπο αυτον;
    Ειστε καλα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook