Ο Άδωνις…. ψάχνει τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη! Tweet!

ο-άδωνις-ψάχνει-τον-χρήστο-μαρκογιαν-208275

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ

Πολλοί από μας, όταν ακούσαμε ότι νέα Πρόεδρος της Βουλής θα είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο πρώτος που σκεφτήκαμε ήταν ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Η ολέθρια σχέση τους, έδωσε «άλλο» ενδιαφέρον στην Ειδική Επιτροπή για την προανακριτική του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τα «επεισόδια» να μεταφέρονται και στα στούντιο ενημερωτικών εκπομπών, απ’ όπου ο κ. Μαρκογιαννάκης παρακαλούσε «τον Θεό να βγει υγιής μέσα από την επιτροπή» κλπ.

Φαίνεται πώς τους Ομηρικούς τους καυγάδες θυμήθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης που σχολίασε στο Twitter:

 

Η Καθημερινή

Και στην Καθημερινή όμως, ο Στέφανος Κασιμάτης έγραψε: Μέχρι χθες το πρωί ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ήταν απαρηγόρητος: ύστερα από είκοσι έξι χρόνια στη Βουλή είχε αποτύχει να εκλεγεί. Από το μεσημέρι και έπειτα, όμως, του είχε περάσει: ένιωθε ευτυχής που δεν θα ήταν υποχρεωμένος να πηγαίνει στη Βουλή, πρόεδρος της οποίας θα είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Εδώ, υποχρεώνομαι σε μια παρέκβαση, για να σας περιγράψω μια σκηνή από ένα μέλλον που (ευτυχώς) δεν θα ζήσουμε. Ολη η Ελλάδα βλέπει από την τηλεόραση σε απευθείας μετάδοση έναν εξηνταπεντάρη αλαφιασμένο, αλλοπαρμένο και πανικόβλητο, ο οποίος έχει σκαρφαλώσει ψηλά στη στέγη της Βουλής (κοντά στον ιστό της σημαίας, φαντασθείτε) και απειλεί να πέσει να σκοτωθεί.

Η Αστυνομία έχει απομονώσει περιμετρικά την περιοχή, προβολείς φωτίζουν τη σκηνή του δράματος γιατί έχει πέσει πια η νύχτα, το νοσοκομειακό και οι γιατροί σε επαγρύπνηση, οι διασώστες (ειδικά εκπαιδευμένοι για παρόμοιες καταστάσεις) έτοιμοι να χυμήξουν και να τον αρπάξουν προτού βουτήξει στο κενό! Είναι, φυσικά, ο Μαρκογιαννάκης… Δεν άντεξε άλλο ο δύσμοιρος να τον βάζει η Κωνσταντοπούλου στην ανάγνωση του καταλόγου των βουλευτών (δηλαδή, τιμωρία) σε κάθε ονομαστική ψηφοφορία… «….

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook