Ούτε τώρα ο Α.Ο. Χανιά! Εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης

ούτε-τώρα-ο-α-ο-χανιά-εκτός-έδρας-ήττα-α-331634

Νέα ήττα γνώρισε ο Α.Ο. Χανιά, αυτή τη φορά με 1-0 από τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη, παιχνίδι το οποίο άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Β΄εθνικής.

Όσοι παρακολουθήσαν το πρώτο ημίχρονο στη Ριζούπολη αύριο θα θυμούνται μόνο το γκολ του Δεληζήση στο 25΄με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ. Γιατί; Γιατί κλασικές ευκαιρίες δεν είδαμε, και ρυθμός δεν υπήρχε. Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε λιγοστές φάσεις, αλλά καμία δεν ήταν ικανή να προβληματίσει την άμυνα της χανιώτικης ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, δυσκολευόντουσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και πήγαν στα αποδυτήρια δίχως να δημιουργήσουν μία καλή ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο. Χανιά ήταν αρκετά διαφορετικός σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο. Πήρε την κατοχή στο ξεκίνημα, έδειξε όρεξη να απειλήσει, αλλά η είσοδος του Καμαρά στο ματς ξανά έδωσε την… κυριαρχία στον Απόλλωνα, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 67΄, όμως, αν και είχε τις ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς δεν το έκανε, αλλά το 1-0 παρέμεινε και ήταν και το τελικό σκορ.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Σουνάς (46΄Ρουσάκης), Βάντερσον, Φαρινόλα, Μπουντόπουλος (80΄Στεργίδης), Τζιώρας (63΄Καμαρά).

Α.Ο. Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Νύκταρης (Χατζηλιάδης), Καμινιώτης (55΄Νάκας), Τσούτσης, Δεινόπαπας, Μασάδο, Γκέσιος (λ. τρ. 35΄Παλιάτσιος).

Η βαθμολογία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook