Ούρησε συνεπιβάτη του γιατί δεν του επέτρεπαν να καπνίσει μέσα στο αεροπλάνο!

ούρησε-συνεπιβάτη-του-γιατί-δεν-του-επ-330814

Με τρεις ώρες καθυστέρηση έφτασαν στον προορισμό τους οι επιβάτες πτήσης της Air Meditarranee με προορισμό το Παρίσι. Στο αεροπλάνο προκλήθηκε πανικός, με το πλήρωμα να προσπαθεί να εξουδετερώσει έναν επιβάτη που έβγαλε την μπλούζα του και ούρησε πάνω σε συνεπιβάτη του.

Η πτήση ML2673 βρισκόταν στα μισά της διαδρομής του 90λεπτου ταξιδιού όταν ένας από τους 166 επιβάτες βγήκε εκτός εαυτού επειδή δεν του επέτρεψαν να καπνίσει ή να πιει αλκοόλ. Κατέληξε να ουρεί σε συνεπιβάτη του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει χαμός μέσα στην καμπίνα και τελικά να τον κρατούν στο πάτωμα οι αεροσυνοδοί.

Ο πιλότος για λόγους ασφαλείας αποφάσισε να προσγειώσει το Airbus A321 στο διεθνές αεροδρόμιο της Λυών, με τις αρχές να απομακρύνουν τον ανεξέλεγκτο επιβάτη. Ένας δεύτερος επιβάτης που συμμετείχε στον καυγά απομακρύνθηκε επίσης από το αεροπλάνο που τελικά απογειώθηκε ξανά και έφτασε στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle με 3 ώρες καθύστερηση.

Η αεροπορική εταιρεία charter χρησιμοποιεί το αεροδρόμιο Charles de Gaulle ως κόμβο για μια σειρά από πτήσεις εσωτερικού αλλά και εξωτερικού με προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Πάφος, η Βηρυτός και τα Κανάρια Νησιά να συγκαταλέγονται στα δρομολόγιά της.

Πηγή: newsit.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook