Οχτώ χρόνια φυλάκισης στον Αλγερινό που βίασε Γερμανίδα φωνάζοντας «Inshallah»

οχτώ-χρόνια-φυλάκισης-στον-αλγερινό-π-261834

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών επέβαλε ένα γερμανικό δικαστήριο στον 37χρονο Αλγερινό, ο οποίος βίασε μια 25χρονη φοιτήτρια στο Αννόβερο της Γερμανίας, φωνάζοντας μάλιστα κατά τη διάρκεια της φρικτής του πράξης τη φράση «Inshallah» (αν θέλει ο Αλλάχ).

Ο 37χρονος άνδρας, το μικρό όνομα του οποίου είναι Rheda, επιτέθηκε στο θύμα του καθώς εκείνη επέστρεφε σπίτι από ένα κλαμπ στις 5 τα ξημερώματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλγερινός αρνείτο κατηγορηματικά καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης ότι είχε βιάσει τη νεαρή, παρά το γεγονός ότι όταν συνελήφθη τα ρούχα του ήταν μουσκεμένα με το αίμα της και η εξέταση DNA δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφιβολίες στους δικαστές.

Όπως είχε καταθέσει νωρίτερα αυτόν τον μήνα η 25χρονη, ο Αλγερινός μετανάστης, που ζει στο Αννόβερο και έχει καταθέσει αίτηση χορήγησης ασύλου, την πλησίασε στο δρόμο και τη ρώτησε σε σπαστά γερμανικά «τι ώρα είναι».

Πριν εκείνη προλάβει να απαντήσει, ο άντρας την άρπαξε από τον βραχίονα και την έριξε στο έδαφος φωνάζοντας: «έχω ανάγκη να κάνω σεξ». Όταν εκείνη προσπάθησε να φωνάξει της έκλεισε το στόμα με την παλάμη του και της ζήτησε να βγάλει το παντελόνι της.

Η νεαρή φοιτήτρια κατέθεσε πως είχε μαζί της σπρέι πιπεριού, αλλά όταν το έβγαλε για να τον ψεκάσει, εκείνος το άρπαξε, την ψέκασε στο πρόσωπο και χτύπησε το κεφάλι της με δύναμη στο έδαφος πολλές φορές. Η άτυχη 25χρονη δήλωσε στο δικαστήριο ότι παρακάλεσε τον μετανάστη να την αφήσει να ζήσει και εκείνη θα κάνει ό,τι θέλει αυτός.

Ο 37χρονος βίασε την κοπέλα φωνάζοντας δυνατά «Inshallah» (αν θέλει ο Αλλάχ), ενώ, όταν τελείωσε την αποτρόπαια πράξη του την ρώτησε αν ήταν καλό το σεξ και αν εκείνη «διασκέδασε».

Πηγή: protothema.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook