Ουρές… Μεγάλη η συμμετοχή για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ

ουρές-μεγάλη-η-συμμετοχή-για-την-ανάδ-314418

Ομαλά και με μεγάλη συμμετοχή διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Συγγρού, από τις 07:00 έως τις 13:00 έχουν ήδη ψηφίσει περί τους 120.000 πολίτες, κάτι που στους επιτελείς της παράταξης εμπνέει αισιοδοξία για τον τελικό αριθμό ψηφοφόρων.

Στόχος είναι η συμμετοχή να φθάσει τις 250.000 – 300.000, λένε από τη ΝΔ και θεωρούν ότι αυτό δεν είναι ανέφικτο έως τις 19:00, οπότε θα κλείσουν οι κάλπες.

Ενδεικτικό είναι ότι στα περισσότερα από τα 1.200 εκλογικά κέντρα σχηματίζονται ουρές πολιτών, που περιμένουν να ψηφίσουν. Η σχετική καθυστέρηση που παρατηρείται στα εκλογικά κέντρα σχετίζεται με τη διαδικασία καταγραφής των ψηφοφόρων, προκειμένου να μην υπάρξουν διπλοψηφίες.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν οι διαφορές στον αριθμό των ψήφων μεταξύ των υποψηφίων είναι μεγάλες, ίσως από τη Συγγρού να δοθεί μια εκτίμηση αποτελέματος νωρίτερα από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης.

Διαφορετικά, η ανακοίνωση του επίσημου αποτελέσματος αναμένεται περίπου στις 23:00.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ η διαδικασία ξεκίνησε και συνεχίζεται ομαλά, χωρίς να έχουν παρατηρηθεί τεχνικά προβλήματα.

Η ΚΕΦΕ καλεί τους Νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. «Η εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι υπόθεση που αφορά όλη την ελληνική κοινωνία και καθορίζει το μέλλον του τόπου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ψήφισε νωρίτερα το πρωί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. «Σήμερα ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον της παράταξης μας» είπε. «Με τη ψήφο μας διασφαλίζουμε την ενότητα και στηρίζουμε την κοινή μας προσπάθεια για τη δημιουργία μιας μεγάλης, δυνατής και σύγχρονης Νέας Δημοκρατίας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα ανταποκριθούμε στο χρέος μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook