Ορκίστηκε η νέα δημοτική Αρχή στο Ηράκλειο

ορκίστηκε-η-νέα-δημοτική-αρχή-στο-ηράκ-166477

lamprinos_orkomosiaΣτη Βασιλική του Αγίου Μάρκου έγινε σήμερα η ορκωμοσία της νέας δημοτικής Αρχής του Ηρακλείου. Η τελετή ξεκίνησε στις 11 το πρωί και σε αυτή παρέστη το σύνολο των τοπικών Αρχών της πόλης.

Ο νέος δήμαρχος Ηρακλείου έκανε αναφορά στις πρώτες κινήσεις στις οποίες θα προβεί η νέα δημοτική Αρχή θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο Βασίλης Λαμπρινός τόνισε ότι στο τέλος της θητείας του το Ηράκλειο θα είναι μια διαφορετική και πιο λειτουργική πόλη με στόχο το καλό των πολιτών και των επισκεπτών. Παράλληλα ο νέος δήμαρχος Ηρακλείου κάλεσε τους συνεργάτες του να εργαστούν σκληρά με σημείο αναφοράς το συμφέρον των δημοτών του Ηρακλείου. Ο κ. Λαμπρινός ζήτησε και τη συνεργασία της αντιπολίτευσης.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο απερχόμενος δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έγινε όλα αυτά τα χρόνια στο Ηράκλειο πάρα τις δραματικές οικονομικές περικοπές που έγιναν στο όνομα του «Καλλικράτη».

Παράλληλα ο κ. Κουράκης έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης που δέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που γιγαντώθηκε όπως τόνισε την περίοδο των εκλογών.

Οι κ. Συντυχάκης, Λυγερός και Μόνα Αμανατίδου αναφέρθηκαν στην αντιπολιτευτική γραμμή που θα ακολουθήσουν τονίζοντας ότι οι παρεμβάσεις θα είναι καίριες και σκληρές όπου αυτό χρειάζεται, πάντοτε με στόχο το καλύτερο για τους Ηρακλειώτες.

Η νέα δημοτική Αρχή αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα την ερχόμενη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου.

Πηγή: neakriti.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook