Οργή για τον άνδρα που φωτογραφήθηκε γυμνός ξαπλωμένος πάνω σε νεκρό καρχαρία | Photo

οργή-για-τον-άνδρα-που-φωτογραφήθηκε-γ-534234

Ένα παράξενο «κυνηγητό» είναι σε εξέλιξη στο διαδίκτυο σε μια προσπάθεια να βρεθεί ποιος είναι ο άνδρας που φωτογραφήθηκε γυμνός πάνω σε έναν νεκρό καρχαρία, προκαλώντας την οργή πολλών χρηστών.

Οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων επιδιώκουν να γίνει γνωστή η ταυτότητα του γυμνού άνδρα που φωτογραφίζεται πάνω στον νεκρό καρχαρία, ο οποίος πιστεύεται πως θανατώθηκε ως «τρόπαιο» σε μια αναίτια σφαγή.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Mirror, ακτιβιστές χαρακτηρίζουν προσβλητική τη φωτογραφία του καρχαρία και εξευτελιστική τη συμπεριφορά του άνδρα, που φωτογραφίζεται πάνω στον καρχαρία μέσα σε σκάφος.

Τη φωτογραφία έκανε share η παρουσιάστρια Anneka Svenska που έγραψε στο Twitter: «Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Κάντε retweet και ρωτήστε τον γιατί το έκανε αυτό; Πού είναι το χιούμορ όταν εξευτελίζεται ένα νεκρό ζώο;»

Περισσότεροι από χίλιοι χρήστες των social media έχουν ήδη κάνει RT το ποστ και ήδη κάποιοι άνδρες που μάλλον μοιάζουν στον εικονιζόμενο έσπευσαν να εξηγήσουν πως δεν είναι εκείνοι στη φωτογραφία.
Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook